Borrels

't Boterhuis beschikt over 2 feestruimtes waar geborreld kan worden. Alle ruimte om lekker te borrelen of te eten wanneer u iets te vieren heeft.

De gewelvenkelder is een historische en sfeervolle kelder waar het altijd knus is. Zeer geschikt voor kleine groepen maar ook voor borrels tot 60 personen!  

De feestzaal op de 1e etage Deze ruimte biedt een fantastisch uitzicht over de markt en het stadhuis van Delft.  Geschikt voor gezelschappen tot 80 personen maar door de versmalling in het midden kan er ook prima een klein gezelschap bij de bar borrelen. Deze ruimte beschikt zelfs over een eigen toilet.   

Foto's oude kelder:

Foto's feestzaal:

Een borrel kunnen wij op verschillende manieren voor u verzorgen.

Onze borrel-arrangementen zijn pakketjes van 4 consumpties met of zonder hapjes voor een voordelige prijs. U mag zelf bepalen hoeveel keer u het gekozen arrangement afneemt, wij kijken enkel naar het totaal aantal bestelde drankjes en geven een seintje wanneer het afgesproken aantal bereikt is. Wij rekenen geen zaalhuur of omzet garantie dus u betaalt enkel voor de consumpties/hapjes. Het gebruik van een arrangement is niet verplicht. U mag ook alles los bestellen. Koffie/thee vanaf €2,10, fris €2,35, Pils €2,50, wijn €3,75, speciaalbier vanaf €3,25.

Het is ook mogelijk om een fust af te kopen.

Onze ruimtes beschikken over een eigen bar en geluidsinstallatie waar we een eigen mp3 speler of laptop op aan kunnen sluiten.

De feestzaal beschikt over een grote flatscreen die gebruikt kan worden voor presentaties. Voor de oude kelder hebben wij een beamer (VGA aansluiting) met scherm die kosteloos bijgeboekt mag worden. 

Mocht u zelf leuke suggesties hebben dan bespreken wij deze graag met u.