Babyshower high-tea

Hoera een Baby!

Een babyshower wordt enkele weken voor de bevalling gegeven. Zo ongeveer rond de 30e week van de zwangerschap. Het is meestal een verrassing voor de zwangere en wordt georganiseerd door een (schoon)moeder, (schoon)zus, vriendin of collega. De mama-to-be wordt tijdens de babyshower nog even verwend voordat de baby er is, met cadeautjes en leuke spelletjes.

Wil je voor je zwangere vriendin/zus een leuke originele baby shower organiseren kom dan bij het Boterhuis, wij hebben voor jullie een heerlijke high-tea en een leuke quiz over het krijgen van een baby en alles wat daarbij komt kijken. 

Kosten €16,00 p.p. 

Wij versieren de tafel in roze en/of blauw

Gebak, vers fruit, bonbons, snoepjes, scones met jam en crème fraiche,

mini kroketjes, wraps divers belegd, vegetarische quiche en onbeperkt fairtrade thee drinken! 

(Let op! U krijgt de quiz zonder quizmaster, u mag zelf bepalen hoe u de quiz doet, mondeling, per persoon of in teams of u test alleen de moeder in spé over haar babykennis)

Weet je al of het een meisje of een jongetje wordt, geef dit dan aan ons door dan maken wij er een blauwe of roze high-tea van!

Mochten er verder nog dieetwensen zijn dan horen wij dat graag vooraf.

Let op! U kunt het aantal personen nog tot 11 uur 's ochtends aanpassen. Mochten er hierna toch minder mensen aanwezig zijn dan dient u alsnog voor die personen te betalen aangezien wij de high-tea al voorbereiden in de keuken.