Menu

Tot 17:30 uur

GOEDEMORGEN
Smoothie van wortel, papaya, bietjes, gember en selderij 4.25
Bananencake met walnoten (glutenvrij) 3.25
Griekse yoghurt met granola en honing 4.95

DELFTSE BOTERHAMMEN
Rundercarpaccio met zwarte knoflook mayonaise en geroosterde tuinboontjes 9.25
Huisgerookte zalm met een gepocheerd ei en kruiden ricotta 9.25
Delftse overjarige kaas met ‘Carolientjes’ appel-chilligelei V 7.90
Pulled pork met koolsalade en Jack Daniels glaze 9.95
Warme geitenkaas met uiencompote V 8.95
2 Bourgondiër kroketten met grove mosterd 7.95
12 uurtje: tomatensoepje, boterham met gebakken ei en een boterham met Bourgondiër kroket 9.95
Bewuste lunch: yoghurt, granola en honing, bananencake, linzensoepje en verse jus d’orange V 11.50
Indiase bloemkool curry met kikkererwten en naanbrood V 9.50
Linzen kofta met bulgur en harissa V 9.50
Rotdog; Rotterdamse hotdog van Hans Worst met bier saus 8.25

SALADES
Salade met geroosterde pastinaak, paddenstoelen, gepocheerd ei en chorizo crumble 11.50
Salade met geitenkaas, knoflook-honing worteltjes, geroosterde tuinbonen en honing-mosterddressing V 11.50

SOEPEN
Tomatensoep met zwarte knoflook V 5.50
Turkse linzensoep met munt-yoghurt V 5.75
Thaise pompoensoep met paksoi V 5.75

TOSTI’S
Ham en of kaas 4.00
Brie, chorizo en uiencompote 4.75
Geitenkaas, honing en geroosterde tuinbonen V 4.75 Bij drukte kunnen tosti’s wat langer duren

EIERGERECHTEN
Uitsmijter boeren achterham 7.00*
Uitsmijter spek 7.00*
Roerei met truffel en paddenstoelen V 8.00 *+ kaas = 0.30

KIDS
Boterham met achterham, huisgemaakte jam, jong belegen kaas of gebakken ei 3.00
Boterham met één Bourgondiër kroket 4.00
Zakje friet 2.25

SPECIALITEITEN                                                                                                                        Boterhuisplank: borrelplank met verschillende lekkernijen van onze kaart 17.00
Broodzak: bourgondisch brood met olijfolie, zeezout en uiencompote 4.95
Broodzak: bourgondisch brood met kruidenboter en aioli 4.95
Nacho’s uit de oven met smoked cheddar, bonen en tomatensalsa (en pulled pork +2.00) 6.50
High-tea; etagere met zoete en hartige snoeperijen en onbeperkt thee p.p. 16.00
Glutenvrije high-tea p.p. 18.00 High-tea deluxe (met een glas cava) p.p. 20.00
High-wine of high-beer: gezellige plank met warme en koude gerechtjes incl. twee glazen wijn of bier van tap p.p. 18.00

Heb je een allergie? Laat het ons weten dan houden wij er rekening mee. Grote trek? Vanaf 12:00 uur serveren wij ook onze dinerkaart.

12:00-22:00 UUR

Puur – Eerlijk – Vers Wij werken met huisgemaakte of lokale producten.

BROOD EN DIPS
Boterhuisplank: borrelplank met verschillende lekkernijen van onze kaart 17.00
Broodzak: bourgondisch brood met olijfolie, zeezout en uiencompote 4.95
Broodzak: bourgondisch brood met kruidenboter en aioli 4.95

KIDS
Kroket, kipnuggets of hamburger met friet en appelmoes 7.50
Kinder spareribs met friet en salade 9.25
Kinderijsje 3.95
Raketje 1.50

WEEKSCHOTELS
Elke week hebben we twee weekschotels 9.95 Op zondag en maandag vanaf 17:30 uur 7.95
Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij speciale menusuggesties. Vraag het onze medewerkers.

SOEPEN
Tomatensoep met zwarte knoflook (vegan) V 5.25
Turkse linzesoep met munt-yoghurt V 5.75
Thaise pompoensoep met paksoi V 5.75

VOORGERECHTEN
Boterhuisplank: borrelplank met verschillende lekkernijen van onze kaart 17.00
Rundercarpaccio met zwarte knoflookmayonaise en geroosterde tuinboontjes 9.95
Huisgerookte zalm met groene kruidenricotta 9.95
Blini’s met gebakken paddenstoelen en truffel creme fraiche V 9.00
Gepofte roseval aardappel met rivierkreeftjes, black tiger en gamba-olie 9.95
Mousseline van aardpeer met mascarpone en lauw warme eendenborst 9.95
Nacho’s uit de oven met smoked cheddar, bonen en tomatensalsa (en pulled pork +2.00) 6.50

HOOFDGERECHTEN
Rotdog; Rotterdamse hotdog van Hans Worst met zwart-bier saus, friet en salade 15.50
Shortrib met geroosterde pastinaak, roseval aardappeltjes en truffeljus 20.00
BBQ-ribs met knoflooksaus, friet en salade 15.75
Chef’s burger (100% rund) met huisgerookte pulled pork, Jack Daniels glaze, friet en salade 15.75
Kippendijensaté met zoetzure komkommer, kroepoek, gebakken uitjes en friet en salade 15.50
Roasted varkensrib met gebakken paddenstoelen, pancetta en aardappelpuree 20.00
Steak van de week (wisselende steak) 18.75
Gebakken rode mulfilets op zwarte tagliatelle met gamba-olie 17.50
Spaanse black tiger garnalen met chorizo crumble, friet en salade 19.25
Barramundi met Aziatische amandelcrumble, gegrilde paksoi en noedels 15.50
Baby pompoen gevuld met bulgur, courgette, kikkererwten en harissa V15.50
Bloemkoolsteak met fetakaas en oregano, friet en salade V15.50
Nederlandse kaasfondue met brood en verschillende groenten V17.50
Curry van linzen en kikkererwten met naanbrood en munt-yoghurt V15.00

Heb je een allergie? Laat het ons weten, dan houden wij er rekening mee.

DESSERT
Peren crumble met vanilleijs (15 minuten oventijd) 7.50
Chocolade ganache taartje met frambozensorbet 7.50
New York style cheesecake met roodfruitcompote 7.50
Cannoli met citrus ricotta en gemarineerd citrusfruit 7.50
Pastel de nata met vanille roomijs 7.50
Kaasplankje met ‘Carolientje’appel-chilli gelei 8.00
Speciale koffie naar keuze 6.50
Oubliehoorn met vanilleroomijs en saus naar keuze; chocolade, aardbei of karamel 5.00
Slagroom 0.50

HUISGEMAAKT GEBAK
Appeltaart 3.50
Yoghurt muffin 3.50
Boterkoek 2.00
Bananencake met walnoten (glutenvrij) 3.25
Slagroom 0.50

KEUZEMENU €21,95

VOORGERECHT
Borrelplank met verschillende warme en koude lekkernijen om te delen

HOOFDGERECHTEN
(deze gerechten worden geserveerd met friet)
Barramundi met Aziatische amandel crumble
Kippendijensaté met zoetzure komkommer, kroepoek en gebakken uitjes
Bloemkool-kikkererwten curry met naanbrood

DESSERTS
Pastel de nata met vanille roomijs
Koffie met Sayah spekkoek likeur

KEUZEMENU €29,95

VOORGERECHTEN
Rundercarpaccio met zwarte knoflookmayonaise en geroosterde tuinboontjes
Gepofte roseval aardappel met rivierkreeftjes, black tigers en gamba-olie
Blini’s met paddenstoelen en truffel creme fraiche
Thaise pompoensoep

HOOFDGERECHTEN
(deze gerechten worden geserveerd met groente en friet)
US Black Angus Steak met gebakken paddenstoelen en rode wijnjus
Rode mulfilets met gamba-olie
Bloemkoolsteak met fetakaas en oregano
Roasted varkensrib met paddenstoelen en pancetta

DESSERTS
Chocolade ganache taartje met frambozensorbet
Cannoli met citrus-ricotta
Pastel de nata met vanille roomijs
Koffie met Sayah spekkoek likeur