Weekschotels

Op maandag 9,25 de rest van de week 10,50 op=op

 
6 maart tm 12 maart
Schnitzel met friet en salade 
 
Gnocchi met knoflook, cherry tomaat, courgette en Italiaanse kruiden
 
13 maart tm 19 maart 
Gebakken varkenshaaspuntjes met rucola stamppot en een mosterdsaus
 
Quiche met brie en prei met frietjes

20 maart t/m 26 maart

Spaghetti met voorjaarsgroenten en manchego

Kalfskebab met munt yoghurt, salade en friet

 

27 maart t/m 2 april

Zoete aubergines met sumak en sesam(munt yoghurt) met friet

Kip karbonade met lente groenten en krieltjes

 

3 april t/m 9 april

Zarzuela (visstoof) met brood

Aziatische bloemkool nuggets met friet en salade

 

10 april t/m 16 april

Hotwings met sla, friet en huisgemaakte chilisaus

Conchiglioni gevuld met spinazie, doperwtjes en geitenkaas

 

17 april t/m 23 april

Softshell taco’s met Mexicaanse visvulling, quacamole, nacho’s en salade

Penne pasta met chorizo

 

24 april t/m 30 april

Quiche van krab, mais en dille met friet en salade

Kipburger met sriracha mayonaise, friet en salade

 

Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken

Reserveren binnen en op het voorterras

Reserveren  kunt u hier online doen.

Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuisdelft@ziggo.nl