Weekschotels

Op maandag 9,25 de rest van de week 10,50 op=op

23 januari t/m 29 januari

Pitabroodje met kipreepjes, tzaziki, friet en salade

Spaghetti quattro fromaggi

30 januari t/m 5 februari
Stamppot boerenkool met rookworst
 
Gepofte zoete aardappel gevuld met truffel-knoflook paddenstoelen en Parmezaanse kaas
 
6 februari tm 12 februari 
Bietenstamppot met een visspies
 
Enchilada met Mexicaanse bonen vulling en friet (vega)
 
13 februari tm 19 februari
Kip stroganoff met aardappel puree
 
Melanzane alla parmigiana
 
20 februari tm 26 februari
Vegetarische moussaka
 
Stamppot zuurkool met een gehaktbal en spek
 
27 februari tm 5 maart
Jerk chicken met mango-chutney, friet en salade 
 
Vegetarische lasagne met geitenkaas en pompoen 
 
6 maart tm 12 maart
Schnitzel met friet en salade 
 
Gnocchi met knoflook, cherry tomaat, courgette en Italiaanse kruiden
 

Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken

Reserveren binnen en op het voorterras

Reserveren  kunt u hier online doen.

Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuisdelft@ziggo.nl