Weekschotels

Op maandag 9,25 de rest van de week 10,50 op=op

27 november t/m 3 december

Moussaka van linzen met een Griekse salade

Stamppot boerenkool met een saucijs en spekje

4 december t/m 10 december

Hutspot met moinkballs

Gegrilde knolselderij met chimmichurri en friet

11 december t/m 17 december

Maaltijd erwtensoep met rookworst met roggebrood en katenspek

Spaanse vis/zeevruchten stoof met gegrild knoflookbrood

18 december t/m 24 december

Bieten stamppot met visspies

Kalfskebab met een Marokkaanse tomatensaus, friet en salade

25 december t/m 31 december

Kiprollade met mosterdsaus en aardappel-knolselderij puree

Pompoen stamppot met salie en geitenkaas

Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken

Reserveren binnen en op het voorterras

Reserverenย  kunt u hier online doen.

Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuisdelft@ziggo.nlย 

ย 

ย