Op maandag 9,25 de rest van de week 10,50 op=op
8 mei t/m 14 mei
Gegrilde knolselderij met romige paddenstoelen, friet
Indiase gehakt curry met doperwtjes en rijst
15 mei t/m 21 mei
Puntpaprika gevuld met parel couscous, groenten en geitenkaas
Frisse kalf-stoof met limoen en rijst
22 mei t/m 28 mei
Pasta pesto met kip
Green oat burger met huisgemaakte chilisaus, friet en salade
29 mei t/m 4 juni
Lente pizza met chorizo en een Italiaanse salade
Pompoen rendang met pandan rijst
5 t/m 11 juni
Italiaanse witvis op pasta
Vegetarische ovenschotel met paddenstoelen en aardappelpuree
12 t/m 18 juni
Schnitzel met limoen mayonaise, friet en salade
Udon noedels met ei, paksoy en paddenstoel
19 t/m 25 juni
Rendang met boontjes en rijst
Witte bonen burger met quacamole, smoked cheddar en friet
26 juni t/m 2 juli
Vegetarische lasagne
Zarzuela met brood
3 t/m 9 juli
Moussaka met Griekse salade
Spaghetti fruiti di mare
Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken
Reserveren binnen en op het voorterras
Reserveren kunt u hier online doen.
Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuisdelft@ziggo.nl