Op maandag 9,25 de rest van de week 10,50 op=op
20 maart t/m 26 maart
Spaghetti met voorjaarsgroenten en manchego
Kalfskebab met munt yoghurt, salade en friet
27 maart t/m 2 april
Zoete aubergines met sumak en sesam(munt yoghurt) met friet
Kip karbonade met lente groenten en krieltjes
3 april t/m 9 april
Zarzuela (visstoof) met brood
Aziatische bloemkool nuggets met friet en salade
10 april t/m 16 april
Hotwings met sla, friet en huisgemaakte chilisaus
Conchiglioni gevuld met spinazie, doperwtjes en geitenkaas
17 april t/m 23 april
Softshell taco’s met Mexicaanse visvulling, quacamole, nacho’s en salade
Penne pasta met chorizo
24 april t/m 30 april
Quiche van krab, mais en dille met friet en salade
Kipburger met sriracha mayonaise, friet en salade
Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken
Reserveren binnen en op het voorterras
Reserveren kunt u hier online doen.
Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuisdelft@ziggo.nl