Weekschotels

Op maandag 8,95 de rest van de week 9,95 op=op

8 augustus t/m 14 augustus

Quiche met gegrilde aubergine, feta en oregano

Foccacia met tabouleh en limoen/peper kip

15 augustus  t/m 21 augustus 

Spies van gegrilde aardappeltjes, groenten en kalfsgehakt.

Gazpacho met salade, brood en aioli

 

22 augustus  t/m 28 augustus 

Jamaicaanse BBQ kip met friet en salade

Regatoni met knoflook en gegrilde paprika en een rucola salade

 

29 augustus t/m 4 september 

Salade met gegrilde nectarine, mini mozzarella, knoflook croutons en honing dressing

Komkommer gevuld met pikant gehakt met salade en frietjes

 

5 september t/m 11 september

Zarzuela met brood

Fris kaastaartje met een rijke salade

Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken

Reserveren binnen en op het voorterras

Reserveren  kunt u hier online doen.

Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuis@ziggo.nl 

De boot

Tafels op de boot kunt u niet reserveren, daarvoor kunt u gezellig langslopen. U reserveert ter plekke en kunt plaatsnemen op de boot of het terras aan een vrije tafel.

 

Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken

Reserveren binnen en op het voorterras

Reserveren  kunt u hier online doen.

Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuis@ziggo.nl 

De boot

Tafels op de boot kunt u niet reserveren, daarvoor kunt u gezellig langslopen. U reserveert ter plekke en kunt plaatsnemen op de boot of het terras aan een vrije tafel.