Op maandag 9,25 de rest van de week 10,50 op=op
27 november t/m 3 december
Moussaka van linzen met een Griekse salade
Stamppot boerenkool met een saucijs en spekje
4 december t/m 10 december
Hutspot met moinkballs
Gegrilde knolselderij met chimmichurri en friet
11 december t/m 17 december
Maaltijd erwtensoep met rookworst met roggebrood en katenspek
Spaanse vis/zeevruchten stoof met gegrild knoflookbrood
18 december t/m 24 december
Bieten stamppot met visspies
Kalfskebab met een Marokkaanse tomatensaus, friet en salade
25 december t/m 31 december
Kiprollade met mosterdsaus en aardappel-knolselderij puree
Pompoen stamppot met salie en geitenkaas
Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken
Reserveren binnen en op het voorterras
Reserverenย kunt u hier online doen.
Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuisdelft@ziggo.nlย
ย
ย