Op maandag 8,95 de rest van de week 9,95 op=op
8 augustus t/m 14 augustus
Quiche met gegrilde aubergine, feta en oregano
Foccacia met tabouleh en limoen/peper kip
15 augustus t/m 21 augustus
Spies van gegrilde aardappeltjes, groenten en kalfsgehakt.
Gazpacho met salade, brood en aioli
22 augustus t/m 28 augustus
Jamaicaanse BBQ kip met friet en salade
Regatoni met knoflook en gegrilde paprika en een rucola salade
29 augustus t/m 4 september
Salade met gegrilde nectarine, mini mozzarella, knoflook croutons en honing dressing
Komkommer gevuld met pikant gehakt met salade en frietjes
5 september t/m 11 september
Zarzuela met brood
Fris kaastaartje met een rijke salade
Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken
Reserveren binnen en op het voorterras
Reserveren kunt u hier online doen.
Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuis@ziggo.nl
De boot
Tafels op de boot kunt u niet reserveren, daarvoor kunt u gezellig langslopen. U reserveert ter plekke en kunt plaatsnemen op de boot of het terras aan een vrije tafel.
Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken
Reserveren binnen en op het voorterras
Reserveren kunt u hier online doen.
Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuis@ziggo.nl
De boot
Tafels op de boot kunt u niet reserveren, daarvoor kunt u gezellig langslopen. U reserveert ter plekke en kunt plaatsnemen op de boot of het terras aan een vrije tafel.