Weekschotels

Op maandag 9,25 de rest van de week 10,50 op=op

 

8 mei t/m 14 mei

Gegrilde knolselderij met romige paddenstoelen, friet

Indiase gehakt curry met doperwtjes en rijst

15 mei t/m 21 mei

Puntpaprika gevuld met parel couscous, groenten en geitenkaas

Frisse kalf-stoof met limoen en rijst

22 mei t/m 28 mei

Pasta pesto met kip 

Green oat burger met huisgemaakte chilisaus, friet en salade

29 mei t/m 4 juni

Lente pizza met chorizo en een Italiaanse salade

Pompoen rendang met pandan rijst

5 t/m 11 juni

Italiaanse witvis op pasta

Vegetarische ovenschotel met paddenstoelen en aardappelpuree

 

12 t/m 18 juni

Schnitzel met limoen mayonaise, friet en salade

Udon noedels met ei, paksoy en paddenstoel

 

19 t/m 25 juni

Rendang met boontjes en rijst

Witte bonen burger met quacamole, smoked cheddar en friet

 

26 juni t/m 2 juli

Vegetarische lasagne

Zarzuela met brood

 

3 t/m 9 juli

Moussaka met Griekse salade

Spaghetti fruiti di mare

 

Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken

Reserveren binnen en op het voorterras

Reserveren  kunt u hier online doen.

Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuisdelft@ziggo.nl