Weekschotels

Op maandag 9,25 de rest van de week 10,50 op=op

24 t/m 30 oktober

Aubergine lasagne

Kip jambalaya met chorizo

31 oktober t/m 6 november

Rundersucade op aardappelpuree en stoofpeertjes

Pompoen shakshuka

7 t/m 13 november

Taiwanees gehakt op pandanrijst met paksoy en ei

Vegetarische quesadilla’s met guacamole

14 t/m 20 november

Hete bliksem met speklap

Bloemkool curry met rijst

21 t/m 27 november

Snert met roggebrood en katenspek

Marokkaans gevulde paprika

28 november t/m 4 december

Cannelloni’s met geitenkaas en pompoen

Stamppot boerenkool met een gehaktbal en spekjes

5 t/m 11 december

Pasta met chorizo

Rode bieten stamppot met pangasius en een witte wijnsaus

12 t/m 18 december

Schnitzel met een pepersaus, salade en friet

Paddenstoelen bourguignon met aardappelpuree

19 t/m 25 december

Kalkoen rollade met een mosterdsaus en aardappelpuree

Ratatouille gallette met feta en aubergine (filodeeg)

Het Boterhuis is een gezellig grandcafe. Wij zijn open voor lunch, diner en een borrel. Wij werken met verse en lokale producten. De pulled pork wordt door chef Dennis zelf bereidt op de smoker. Ons lekkere tomatenbrood hebben wij samen met Bakker Jaap ontwikkeld en wordt elke dag vers voor ons gebakken

Reserveren binnen en op het voorterras

Reserveren  kunt u hier online doen.

Ook groepen zijn welkom, stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden boterhuisdelft@ziggo.nl