Menu’s voor groepen

Voor groepen vanaf 10 personen     23,- p.p.   

Voorgerecht

Borrelplanken met diverse warme en koude hapjes om te delen 

Hoofdgerecht

(deze gerechten worden geserveerd met friet en salade)

Kipsaté van kippendij met satésaus, gebakken uitjes en zoet-zure komkommer

Karperdiem (wisselend visgerecht)

Green oat burger met wakame

Dessert

Pastel de nata met mango-sorbetijs

Voor groepen vanaf 10 personen     32,- p.p.   

Voorgerechten

Rundercarpaccio met geroosterde tuinbonen, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise 

Aziatisch ingelegde zalm met een citroengras-mayonaise

 

Salade met yakatori paddenstoelen en wakame  

Hoofdgerechten

(deze gerechten worden geserveerd met warme groenten en friet)

Steak van de week (US Black angus steak met wisselend garnituur)

Zalmfilet uit de oven met een knoflook-Parmezaankorst 

Pompoen ravioli’s met gebakken groenten en basilicum-olie

Dessert

Vida al chocolate 

Pastel de nata met mango sorbetijs

Boterhuis koffie (met spekkoek likeur en slagroom)

Dit menu is speciaal gemaakt voor groepen vanaf 10-personen. Mocht iemand in de groep een dieetwens of allergie hebben dan horen wij dit graag zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Heb je een andere wens stuur dan even een e-mail boterhuis@ziggo.nl