Menu’s voor groepen

Voor groepen vanaf 10 personen     22,50 p.p.   

Voorgerecht

Borrelplanken met diverse warme en koude hapjes om te delen 

Hoofdgerecht

(deze gerechten worden geserveerd met friet en salade)

Kipsaté van kippendij met satésaus, gebakken uitjes en zoet-zure komkommer

Zarzuela (Spaanse visstoof)

Koreaans gefrituurde bloemkool met gochujang-saus 

Dessert

Pastel de nata met mango-sorbetijs

Voor groepen vanaf 10 personen     31,- p.p.   

Voorgerechten

Rundercarpaccio met geroosterde tuinbonen, Parmezaanse kaas en balsamico-glaze

Aziatische salade met ingelegde gin-zalm en limoen-mayonaise

Salade met gemarineerde oesterzwammen

Hoofdgerechten

(deze gerechten worden geserveerd met warme groenten en friet)

Steak van de week (US Black angus steak met wisselend garnituur)

Barramundi filet uit de oven met Marokkaanse kruiden en een mango-chutney

Pompoen ravioli’s met gebakken groenten en basilicum-olie

Dessert

Oreo truffels met stracciatella roomijs

Pastel de nata met mango sorbetijs

Boterhuis koffie (met spekkoek likeur en slagroom)