Menu’s voor groepen

Voor groepen vanaf 10 personen     22,50 p.p.   

Voorgerecht

Borrelplanken met diverse warme en koude hapjes om te delen 

Hoofdgerecht

(deze gerechten worden geserveerd met friet en salade)

Kipsaté van kippendij met satésaus, gebakken uitjes en zoet-zure komkommer

Zarzuela (Spaanse visstoof)

Koreaans gefrituurde bloemkool met gochujang-saus 

Dessert

Pastel de nata met mango-sorbetijs

Voor groepen vanaf 10 personen     31,- p.p.   

Voorgerechten

Rundercarpaccio met geroosterde tuinbonen, Parmezaanse kaas en balsamico-glaze

Aziatische salade met ingelegde gin-zalm en limoen-mayonaise

Salade met gemarineerde oesterzwammen

Hoofdgerechten

(deze gerechten worden geserveerd met warme groenten en friet)

Steak van de week (US Black angus steak met wisselend garnituur)

Barramundi filet uit de oven met Marokkaanse kruiden en een mango-chutney

Pompoen ravioli’s met gebakken groenten en basilicum-olie

Dessert

Oreo truffels met stracciatella roomijs

Pastel de nata met mango sorbetijs

Boterhuis koffie (met spekkoek likeur en slagroom)

Voor groepen vanaf 10 personen  € 32,50

Voorgerechten

Runder carpaccio met Parmezaanse kaas  en truffel-mayonaise

Vegan tomaten/chili dumplings op een Aziatische salade

Salade met huis gerookte zalm en mosterd/dille-mayonaise

Hoofdgerechten

Langzaam gegaarde kalf sukade op een aardappel mousseline met een salie-jus

Gemarineerde en gegrilde Koningszwam op een aardappel mousseline met een truffel-jus

Baramundifilet met citroen/Parmezaan korst op een aardappel mousseline met een saffraan saus 

Desserts

Creme brulee

Vida al chocolate

Winterse ananas crumble