Menu’s voor groepen

Voor groepen vanaf 10 personen     24,- p.p.   

Voorgerecht

Borrelplanken met diverse warme en koude hapjes om te delen 

Hoofdgerecht

(deze gerechten worden geserveerd met friet en salade)

Kipsaté van kippendij met satésaus, gebakken uitjes en zoet-zure komkommer

Karperdiem (wisselend visgerecht)

Green oat burger met munt-yoghurt

Dessert

Pastel de nata met mango-sorbetijs

Voor groepen vanaf 10 personen     35,- p.p.   

Voorgerechten

Rundercarpaccio met geroosterde tuinbonen, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise 

Huisgerookte zalm met salie-mayonaise 

Turkse linzensoep met munt-yoghurt 

Hoofdgerechten

(deze gerechten worden geserveerd met warme groenten en friet)

Steak van de week (US Black angus steak met wisselend garnituur)

Zalmfilet uit de oven met een knoflook-Parmezaankorst 

Rigatoni met geroosterde pompoen, tomaat en dukkah

Dessert

Cannoli met sinaasappel/kaneel creme 

Pastel de nata met mango sorbetijs

Boterhuis koffie (met spekkoek likeur en slagroom

Voor groepen vanaf 10 personen     37,50 p.p.   

Voorgerechten

Gerookte boterviscarpaccio met frambozenvinaigrette

Huisgemaakte wildloempia

Koningszwam in knoflook-olie 

Hoofdgerechten

(deze gerechten worden geserveerd met warme groenten en friet)

US Black angus steak met aardappelmousseline en winterse rode wijnjus

Zeebaarsfilet met bisque van Hollandse garnalen met friet 

Italiaans geroosterde pompoen met ratatouille en Parmezaanse kaas

Dessert

Cannoli met sinaasappel/kaneel creme 

New York style cheesecake met bosvruchten compote

Boterhuis koffie (met spekkoek likeur en slagroom

 

Dit menu is speciaal gemaakt voor groepen vanaf 10-personen. Mocht iemand in de groep een dieetwens of allergie hebben dan horen wij dit graag zodat wij hier rekening mee kunnen houden. 

Heb je een andere wens stuur dan even een e-mail boterhuisdelft@ziggo.nl