Onze ruimtes

Het Boterhuis bestaat uit 5 verschillende ‘ruimtes’

De Bar

Bij binnenkomst komt u uit bij onze hoofd-bar, deze ruimte is geschikt voor kleine borrel groepen +/- 10 personen. De tafels kunnen desgewenst omhoog of omlaag gezet worden en u kunt gemakkelijk een drankje bij de bar bestellen.

DSC_0975-94

Het Grand Cafe

Stoere ruimte met hoog plafond en een industriële uitstraling.  Mooi uitzicht op de koormarkt en de gracht. Geschikt voor losse tafels lunch of diner maar ook perfect voor groepen tot +/- 26 personen. 

socialmedia2

De Nieuwe kelder

Mooie rustieke ruimte met prachtig uitzicht op de Koornmarkt, direct aan het water. Geschikt voor losse tafels lunch of diner en groepen tot +/-  44 personen.

DSC_0225-28

De Gewelvenkelder

Prachtige historische ruimte met veel oude elementen. Geschikt voor diner en borrel. Diner groepen tot 20 personen en borrels tot 60 personen. Beschikt over een eigen bar en geluidsinstallatie. 

Biedt van maart tot oktober tevens toegang tot de terrasboot aan de achterzijde.  

DSC_0072-12
Video afspelen

De Feestzaal

Op de eerste etage van ons pand vind je de feestzaal. De ruimte is in twee delen gesplitst door een gang met een toilet. De feestzaal heeft uitzicht op de markt en is geschikt voor lunch en dinergroepen maar ook vergaderingen en workshops. Max 55 personen zitplaats voor diner/lunch. Borrels tot 80 personen.  

De achterzijde met uitzicht op de koornmarkt beschikt over een bar en geluidsinstallatie. Bar-tafels en barkrukken.

5b9614e5-a0c5-449c-b9d2-78e458aabdf0